06-11318238 info@driekdewit.nl

Referenties van klanten van Driek de Wit:

Stoppen met oeverloos nadenken

“Bij de start van mijn coachtraject lukte het me niet meer om alle ballen in mijn leven in de lucht te houden. Ik voelde me voortdurend opgejaagd en zelfs de “leuke” dingen in mijn leven voelden als “moeten”. Met de hulp van Driek durfde ik uiteindelijk echt in de spiegel te kijken en werd ik me bewust van de manier waarop ik controle probeerde te houden op mijn leven en zelfs op de mensen om me heen. Driek hielp me om te stoppen met oeverloos nadenken en terugkijken en moedigde me aan om los te komen van vaste patronen. Ik ben beter voor mezelf gaan zorgen en ben me bewust geworden van wat werkelijk belangrijk voor me is. Daardoor ben ik mijn eigen leven op waarde gaan schatten. Dat voelt rijk en goed! Dankjewel Driek!”

Liesbeth Houben

Stichting Swalm & Roer voor onderwijs en opvoeding

Positieve energie

“De coaching leverde mij het volgende op: heldere visie, nieuwe inzichten, herkennen van knelpunten en remmingen, positieve energie en het minimaliseren van negatieve invloeden. Driek is betrokken, geeft de ruimte, motiveert, weet goed in te schatten wat je nodig hebt, is eerlijk en no-nonsense. Een coachtraject gaat niet vanzelf, maar Driek biedt de juiste middelen en het vertrouwen waardoor alle inzet uiteindelijk ruimschoots wordt beloond.”

Ingrid van der Hijden

Beleidsadviseur, Gemeente Meerssen

Ontdekkingen en inzichten

“De coachinggesprekken met Driek waren heel verfrissend en leiden tot allerlei ontdekkingen. Ik kreeg nieuwe inzichten en leerde hoe ik met mijn problemen om kon gaan door nieuwsgierigheid, scherpe analyse en vriendelijkheid” (vertaald uit het Engels – DdW)

Arland Swaak

Coach, De Consuminder Coach

Powervrouw

“Door de coaching en opdrachten van Driek is mijn innerlijke powervrouw naar buiten gekomen, waardoor ik assertiever ben geworden, het heft in eigen handen neem en recht op mijn doel af ga. Niet alleen in werksituaties maar ook in mijn privéleven.”

Marcia Dzaack

Medewerker Communicatie & PR, CITAVERDE College

Grootsere versie van mezelf

“Een verfijnd vermogen tot inleven en luisteren; volkomen integer; liefdevol en met humor totaal betrokken bij jouw proces; benoemt, prikkelt, daagt uit en stimuleert maar duwt niet. Hoewel er geen ontsnappen is aan haar heldere waarneming en spiegeling, is er alle ruimte voor jouw keuze. Je blijft de regisseur van je eigen drama – of blijspel 🙂 Ik heb me totaal ontvangen gevoeld zoals ik ben, terwijl ik handreikingen kreeg waardoor ik in een grootsere versie van mezelf stapte, met veel meer inzicht in mezelf, eigenwaarde, kracht en levensvreugde.”

Carla van Baarsen

OOG onderwijs en jeugd

Talenten en krachten

“Groeien als mens en in je werk: je eigen talenten kennen, benutten en competenties ontwikkelen. Driek weet op een professionele, krachtige, heldere en sprankelende manier je bewust te maken van je eigen onontdekte talenten en krachten.”

Saskia Heijthuijsen

Beleidsmedewerker & Teamleider, De Zorggroep

De echte jij

“Het persoonlijk coachtraject met Driek is een van de meest inspirerende en inzichtgevende ervaringen uit mijn leven. Ik zal altijd dankbaar zijn voor de diepgaande innerlijke reis die Driek me bood. Zij combineert oprecht, actief luisteren en gidst je op een manier dat je jezelf observeert en analyseert vanuit je wijzere zelf – de echte JIJ!” (vertaald uit het Engels, DdW)

Kelsie

student International Laws Maastricht University

Nieuwe horizonten

“Driek is een fijn mens en geweldige coach die je strak maar liefdevol gidst naar nieuwe horizonten. Een open, eerlijk en onbevangen vrouw en staat garant voor interessante gesprekken. Haar kracht is het geven van ruimte waar nodig en het ingrijpen (lees: masseert je in de goede richting) waar het moet.”

Job

Je eigen conclusies trekken

“Driek wist in heel korte tijd tot de kern te komen. Ook vond ik het heel fijn dat er alle ruimte was voor de gevoelens die dit teweeg bracht. Er was alle tijd om te onderzoeken wat het voor me betekende en ook zelf de conclusies te trekken. Ik zou Driek zeker aanraden als coach vooral als je de ruimte wilt krijgen om eigen inzichten te verwerven en hier met zachte hand in gestuurd wilt worden. Dat wil niet zeggen dat ze bang is om je naar de pijn te leiden, wat ik ook fijn vond.”

Fleur

Zelf ervaren hoe het is om gecoacht te worden? Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend coachgesprek.

Afspreken kan op 7 lokaties (of telefonisch/online):

Eindhoven | Helmond | Valkenswaard | Roermond | Venlo | Maastricht | Brunssum

Kantoor/postadres:
De Sporck 10
6042 NP Roermond
KvK 51535106

Privacyverklaring

Waarom zou je mij inschakelen?

  • Tevreden klanten (lees hun ervaringen)
  • Gratis en vrijblijvend uitproberen
  • Geen wachtlijst
  • Ruime openingstijden, ook 's avonds en op zaterdag
  • Geen zweverigheid maar een wetenschappelijk bewezen aanpak
  • Geaccrediteerd