06-11318238 info@driekdewit.nl

Wil jij een verandering in je werk en je leven?

Coaching kan je helpen om inzicht te krijgen in wat je kwaliteiten zijn en wat voor jou van wezenlijk belang is. Je krijgt je doelen helder en zet met mijn hulp concrete stappen om je doelen te bereiken.

Herken je dit:

 • je hebt het gevoel dat je vast zit in werk dat niet (meer) bij je past
 • je vindt het lastig om je grenzen aan te geven en voelt je vaak onzeker
 • je hebt meer verantwoordelijkheden gekregen en als je eerlijk bent vind je dat doodeng
 • je hebt het gevoel dat er meer in je zit dan eruit komt
 • je hebt bepaalde ideeën over de volgende stap in je loopbaan maar het lukt je maar niet om die stap ook daadwerkelijk te zetten

Wat doet dat met jezelf?

Waarschijnlijk baal je als een stekker. Je weet immers dat er zoveel meer in je zit. Ondertussen blijf je maar vasthangen en bepalen anderen wat er met jou gebeurt.  Je wéét dat je jezelf ergens vreselijk tekort doet, maar je weet niet hoe je dat proces ombuigt.

De vraag is: wat wil je?

Wil je er graag wat aan doen maar zie je niks in een training persoonlijke effectiviteit of leiderschap met de geijkte tips en trucs?

Of heb je al zo’n training gedaan en ben je daarna toch weer in je oude patronen teruggevallen?

Dan is een persoonlijk coachtraject misschien precies dat wat jij nodig hebt om een duurzaam resultaat te behalen. Individueel. Super persoonlijk. En gericht op jouw specifieke strategie, zodat je precies op het goede punt kunt beginnen om die verandering in gang te zetten.

Dit is niets voor jou:

Als je denkt er te komen met wat simpele tips en trucs. Of als je eerst nog uitgebreid wilt uitzoeken wat er mis is gegaan in je verleden.

Het werkt wel:

Als je genoeg hebt van je eigen getwijfel en onzekerheid. En als je bereid bent om écht aan de slag te gaan!

Zet jij de eerste stap?

Neem contact op om een eerste afspraak te plannen of nadere informatie te vragen.

Zo groei je groter 😉

In een coachtraject kunnen de volgende onderdelen aan bod komen:

 • Vervelende gedachten, gevoelens en omstandigheden leer je actief uit te nodigen waardoor ze minder impact op je hebben
 • Belemmerende gedachten en overtuigingen zullen je minder snel raken omdat je leert er los van te komen
 • De relatie met jezelf wordt anders en flexibeler
 • Je ontdekt wat je werkelijk belangrijk vindt in het leven (wat jouw waarden zijn)
 • Op basis van je waarden ga je activiteiten ondernemen en prioriteiten stellen

Persoonlijke coaching is maatwerk

Bovengenoemde onderdelen kunnen aan bod komen, maar in een gratis en vrijblijvend intakegesprek bepalen we samen wat jij precies nodig hebt, waar meer nadruk op moet liggen en waarop minder, en wanneer jij tevreden bent.

Wat levert het je op?

Je ontwikkelt meer psychologische flexibiliteit en kunt beter omgaan met lastige situaties en gevoelens en met de grillen van het leven. Doordat je je dingen minder persoonlijk aantrekt, wordt de kwaliteit van jouw relaties (zowel op het werk als privé) ook beter. Je gaat die dingen doen die echt belangrijk voor je zijn. Je krijgt een vrolijke, speelse levenshouding waarbij je de angst die inherent is aan het realiseren van veranderingen in je werk en je leven op de koop toeneemt.

Ik ben coach, geen therapeut…

We richten ons op het omgaan met wat jij tegenkomt, zonder dat we diepgravend gaan spitten in je verleden. Het gaat om je huidige gedrag en je toekomst, niet om je verleden.

Je leert hoe je je kunt richten op zaken die je op directe wijze kunt beïnvloeden, zoals je eigen gedrag, in plaats van controle proberen te krijgen over ervaringen die niet direct beïnvloedbaar zijn, zoals emoties en gedachten. Dáár boek je de winst.

Na afloop herken je wellicht een van deze reacties van klanten van mij:

“Ik heb me steeds totaal ontvangen gevoeld zoals ik ben, waardoor ik in een grootsere versie van mezelf heb kunnen stappen, met veel meer inzicht in mezelf, gevoel van eigenwaarde, kracht en levensvreugde.” Carla van Baarsen

OOG onderwijs en jeugd

“Door de coaching en opdrachten van Driek is mijn innerlijke powervrouw naar buiten gekomen, waardoor ik assertiever ben geworden, het heft in eigen handen neem en recht op mijn doel af ga. Niet alleen in werksituaties maar ook in mijn privéleven.” Marcia Dzaack

medewerker communicatie & PR, CITAVERDE College

Hoe verloopt de coaching?

Het aantal uren waaruit een traject bestaat, varieert. Wil je alleen even op weg geholpen worden en doe je de rest alleen dan kun je met drie uren al een heel eind komen. Tien uren is in mijn ervaring het maximum waarbij een coachingtraject nog effectief is.  Na elk gesprek kun je besluiten te stoppen. Je zit nergens aan vast!

Tussen de gesprekken zitten één à twee weken. Aan het einde van elk gesprek krijg je een aantal opdrachten waarmee je zelf thuis aan de slag gaat.

Loop je daarbij tegen beren op de weg aan, dan kun je rekenen op mijn support via email. Dit is inbegrepen bij het traject. Ook is het altijd wel mogelijk om op korte termijn een extra afspraak in te plannen.

7 Locaties in Limburg en Zuidoost-Brabant

Voor onze gesprekken kunnen we terecht in Roermond, Maastricht, Venlo, Brunssum, Eindhoven, Helmond en Valkenswaard.

Ook is het mogelijk om de gesprekken via telefoon of skype te laten verlopen. Hiermee heb ik goede ervaringen.

Kosten

Mijn ervaring is dat werkgevers bijna altijd bereid zijn om een coachtraject te betalen. Vind je het spannend om je werkgever dit te vragen, zie dat dan als een eerste stap op weg naar meer regie over je eigen leven.

Op basis van de intake maak ik een offerte voor jouw werkgever. De concept-offerte stuur ik eerst naar jou. Na eventuele aanpassing stuur ik (of jijzelf als je dat liever hebt) de offerte door naar jouw (HR) manager. Na goedkeuring gaan we aan de slag.

Wil je jouw werkgever er buiten houden? Geen punt. In dat geval geldt het particuliere tarief voor jou.

Ben jij er aan toe om het beste uit jezelf te halen?

Bel (06-11318238) of  email om een afspraak te maken of meer informatie te vragen. Of kijk eerst nog even bij de veelgestelde vragen over coaching.

Afspreken kan op 7 lokaties (of telefonisch/online):

Eindhoven | Helmond | Valkenswaard | Roermond | Venlo | Maastricht | Brunssum

Kantoor/postadres:
De Sporck 10
6042 NP Roermond
KvK 51535106

Privacyverklaring

Waarom zou je mij inschakelen?

 • Tevreden klanten (lees hun ervaringen)
 • Gratis en vrijblijvend uitproberen
 • Geen wachtlijst
 • Ruime openingstijden, ook 's avonds en op zaterdag
 • Geen zweverigheid maar een wetenschappelijk bewezen aanpak
 • Geaccrediteerd