06-11318238 info@driekdewit.nl

Waarom Mindfulness?

Een Mindfulness Training leert je om met kalmte, helderheid en vertrouwen om te gaan met de eisen en onzekerheden die gepaard gaan met het werken in een dynamische, veeleisende omgeving.

Het wordt makkelijker om je te focussen op dat waar je op dat moment mee bezig bent in plaats van je te laten afleiden door allerlei gedachten over verleden of toekomst. 

Je relatie met stress en werkdruk verandert, je leert hoe je tijdig kunt herkennen dat je stress hebt en leert er meer afstand van te nemen. 

Je kunt situaties en gebeurtenissen waar je geen invloed op hebt ((inclusief je eigen emoties en gevoelens) makkelijker te aanvaarden. 

Hierdoor kom je lichter in het leven te staan en het zal je niet verbazen dat dat ook de relaties met je collega’s en thuis verbetert. 

Workplace Mindfulness training voor de werkende mens

De Workplace Mindfulness training is specifiek ontwikkeld voor werknemers. De training is korter dan de klassieke Mindfulness Trainingen en ook de tijd dat je thuis oefent is beduidend korter. 

Individueel traject

Het is mogelijk om individueel een Mindfulness training te volgen, eventueel in combinatie met coaching en/of Acceptance and Commitment Training (ACT). 

Neem gerust contact op voor meer informatie: tel. 06-11318238

“Ik ben mij veel meer bewust van het ‘nu’ en handel daar ook naar, waardoor ik veel meer dan voorheen kan genieten van de dingen die het leven waardevol en mooi maken.” Ludo Hodzelmans

Hoofd afdeling onderwijs, CITAVERDE Colege

In Company

Ik geef ook In Company Workplace Mindfulness Training voor groepen medewerkers.

Kijk hier voor meer informatie.

Of neem direct contact met me op.

Ik help je graag.

Adres:
De Sporck 10
6042 NP Roermond
KvK 51535106

Privacyverklaring

7 lokaties in Limburg en Zuidoost-Brabant

  • Roermond
  • Maastricht
  • Venlo
  • Brunssum
  • Eindhoven
  • Helmond
  • Valkenswaard